H I A T U S
   
entries profile linkies past dashboard

Segmen Ieka Nak Review Blog Oi! v.2
Posted on Saturday, 22 December 2012 at 12:35 | 7comments



Bismillah, Assalamualaikum.

Kalau nak join just tekan je banner tu k. Tapi kena join cepat-cepatlah sebab tarikh tamat segmen ni ialah pada 24 Disimber 2012.
Ieka harus review blog saya kerana saya baru je tukar skin ni. Walaupun dah lama juga Yuni pakai skin ni tapi Yuni nak tahu apa yang orang lain rasa tentang skin ni. Adakah skin ni ok ke ataupun tak ok. Kalau tak ok nanti Yuni nak tukarlah pakai skin lain. Lagipun Yuni lebih tertarik join segmen yang macam ni daripada join segmen yang tentang follower tu. 
Dan buat masa sekarang follower Yuni hanya ada 666 je.

Klah, Assalamualaikum.